Onsdagsklubben

For alle ældre i Vær-Nebel sogne efterårssæsonen 2017.

Mødested i konfirmandstuen i Vær den anden onsdag i måneden. Kaffe/ te og brød, pris 30 kr. Kop og tallerken medbringes.

Bussen kører fra Svanes Torv kl.13.30, Sundbakken kl.13.40, Bygaden 10, kl. 13.45, Stensballe Strandvej kl. 13.50, Husoddevej kl. 13.50, Frøhaven kl. 13.55, Nørrevang kl.14.00, Haldrup kl. 14.05. (Minus Serridslev. Sig til, når behovet opstår igen på tlf. 4094 9423 - Svend Erik).

Har du spørgsmål til aktiviteterne, kørsel m.v. så kontakt Gunver Jensen, Tlf. 25 48 71 73

Udvalget.

Carl Nielsen: Min Fynske Barndom" og andre historier

Olsen Trio: Mogens Olsen, Christian Klemensen og Gunnar Jensen.

Onsdag den 13. september 2017

Musik, sang og historier med Olsen Trio: Mogens Olsen, Christian Klemensen og Gunnar Jensen.

I 2015 fejrede vi Carl Nielsens 150 års fødselsdag, og vi vil gerne holde liv i de mange skønne melodier, han nåede at komponere. Der står stadig ca. 30 i Højskolesangbogen! Imellem sangene fortæller vi historier og anekdoter fra Carl Nielsens eventyrlige liv:

Barndom og opvækst.

Livet som regimentsmusiker.

Vejen til konservatoriet.

Carls mange kærlighedsaffærer.

Carl og billedhuggeren Anne Marie Carl Nielsen.

"Fra Blokvogn til Det kgl. Teater- og hvad siden fulgte..."

Onsdag den 11. oktober

Foredrag med Tonny Landy

Tonny Landy fortæller om sin barndom under og efter 2. verdenskrig. Om sin debut som drengesanger- om at være landskendt for sin medvirken som en af dansk musiklivs mest benyttede sangere, samt ansat ved Det kgl. Teater i ca. 30 år.

Han fortæller morsomt og levende om mange af de mennesker og kolleger, han traf undervejs- om 50 års partnerskab både professionelt og privat med Tove Hyldgaard- om gæstespil i udlandet- og om livet på og bag scenen.

Undervejs i foredraget synger Tonny Landy 4 sange uden musikledsagelse. T.L. fortæller også om det utrættelige arbejde med sig selv og med den uhelbredelige Parkinsons sygdom, som han pådrog sig i mild grad for 4-5 år siden, uden at det fik lov til at påvirke hans professionelle hverdag.