Pilgrimsvandring

Tid til overblik

- en pilgrimsvandring.

tirsdag den 12. september 2017, kl. 17-21

Tirsdag den 12. september 2017, kl. 17.00 indleder vi en ca. 7 km pilgrimsvandring fra den lille sø ved Vær kirke til udkigsstenen længst oppe i Bjergene på Anders Iversens mark og herefter via Galgehøj tilbage igen til Vær kirke og Sognegård.

Af og til er tiden inde til at trække sig lidt tilbage (retræte) for om muligt bedre at kunne danne sig overblik i ens liv. For at kunne se ens liv i et andet perspektiv end når man alene går rundt i den daglige trummerum. Eventuelt få en øjenåbner så man kan se værdien af netop hverdagen.

Dertil har vi højtider af forskellig slags.

Dertil tjener også en stille vandring med det gode overblik for øje.

Som nu denne sene sensommeraftens vandring til Bjergene og hjem igen gå med tid til overblik, til eftertanke og fordybelse. Og selvfølgelig også, og meget gerne, tid til at dele nogle tanker med hinanden i samtalen undervejs.

På pilgrimsvandringen tirsdag den 12. september vil der undervejs blive læst nogle bibeltekster og digtstykker. Oppe på toppen ved stenen i Bjergene på Anders Iversens mark vil vi nyde overblikket, synge en sang eller salme og herefter gå ned(!) til Galgehøj, hvor vi vil holde nadver med et glas vin og et stykke nybagt brød.

Bagefter går turen videre nedad igen for til sidst at gå op over kirkegården til Vær kirke, hvor vi vil afrunde vores pilgrimsvandring med en kort gudstjeneste.

Endelig vil der herefter være udsigt til afsluttende suppe i Sognegården. Uhmm!

Sørg for godt fodtøj, passende beklædning, flaske med vand, evt. også en stav og et håndklæde eller en lille hynde at sidde på ude i det fri!

Tilmelding til vandringen, senest d. 10. september til Gudmund Rask Pedersen, 75657018/50708089, meget gerne via e-mail: grp@km.dk

Gudmund Rask Pedersen.