Værsang og korklang

Som omtalt i sidste kirkeblad var der i 2016 til høstgudstjenesten i Vær Kirke, optræden ved et ad-hoc kor under navnet "Værsang og korklang". For at fortsætte hvad der forhåbentlig kan blive en god, fast tradition, inviteres alle interesserede og sangglade også i år til at være med i et hyggeligt korfællesskab, som dannes - og opløses igen efter endt optræden. "Værsangskoret" skal i år synge ved høstgudstjenesten i Vær Kirke den 8.oktober kl. 10.30. Forinden øver vi på et enkelt repertoire bestående af tre satser (som vi forhåbentlig kan komme til at synge flerstemmigt!) over tre prøver samt en generalprøve kl. 9.00 på selve gudstjeneste- dagen.

Øvedatoer: Torsdag d. 21/9, torsdag d. 28/9 og d. 5/10. D. 21/9 og 5/10 samles vi i konfirmandstuen kl. 16.00 til en kop kaffe og med opvarmning fra 16.15. Herefter synger og øver vi koncentreret en god times tid. Obs: Den 28/9 er korprøven kombineret med "Omkring et flygel", dvs. vi mødes i konfirmandstuen kl. 19.00! Vi synger kor-repertoiret igennem i første halvdel, og efter kaffen (kl. ca. 20.00) er der frit valg fra højskolesangbogen.

Tilmelding hos organist og korleder Julie på e-mail: jusch@km.dk.