Du er her: 

Kunst i sognegården

"BAG OM KUNSTEN" Kirsten Gissel holder foredrag tirsdag den 22. august kl. 19.00 i Sognegården

Kirsten Gissel holder foredrag med temaet »BAG OM KUNSTEN« hvor hun fortæller om sit liv som kunstner i både ind- og udland. Foredraget holdes i Sognegården tirsdag den 22. august kl. 19.00, hvor hun også tager et lille uddrag af sine malerier og smykker med.

Menighedsrådet er vært med en kop kaffe/the med brød.

Kirsten Gissel er medlem af Salons Libres Europeens & Uni- versels, Paris - Frankrig, som arrangerer udstillinger på gallerier i hele Europa.

Kirsten Gissel udstiller i Sognegården fra midt juli måned.

Kirsten er billedkunstner og smykkedesigner – hun har gennem årene udstillet i mange gallerier og kunstforeninger i Danmark, Spanien, Portugal, Malta og Polen, samt i Paris og Milano.

I foråret 2017 har Kirsten Gissel også udstillet i Art Expo i New York og Berlin.

Kirstens far var billedkunstner og hendes første store læremester. Hun har også været på studietur i Polen og modtaget undervisning af professor Marek Model, Academy of Art, i Gdansk. Arbejdet med indretning, har dekoratør-kursus og er desuden uddannet blomsterbinder, samt undervist i mange år i kreative fag på ungdomsskoler.

Kirsten Gissel rejser ofte i Middelhavslandene, hvor hun henter inspiration til sine malerier. Billederne er koloristiske og afspejler det lys og den stemning hun oplever, når hun arbejder under åben himmel. Det ydre bliver farvet af det indre og øjebliksbillederne af naturen bliver malet eller spartlet på lærredet. Udover at male fremstiller Kirsten også UNICA smykker af smukke og specielle sten som nøje udvælges og købes i udlandet.

www.gissel-art.dk På ovennævnte hjemmeside vil du kunne læse mere om Kirsten Gissel.

Del dette: