Drop-in dåb i Horsens Klosterkirke fredag d.13/11-2020, kl.16-19

Drop-in dåb har vist sig at være en succes. På vegne af flere sogne i Provstiet åbner en af kirkerne en eftermiddag eller aften dørene for drop in-dåb. Man bevæbner sig med legitimation og møder op i kirken, tages venligt imod af frivillige og får tjekket på kirkens computer, at man faktisk ikke er døbt i forvejen. Under højtidelig, afdæmpet orgelmusik taler man med en af præsterne i kirken, bliver døbt og velsignet og kan gå fra kirken med en dåbsattest og et lettet hjerte.

I Folkekirken er det aldrig for sent at blive døbt. Derfor inviterer Folkekirken i Horsens for anden gang til drop in-dåb. Der inviteres til en dåbsdag, hvor alle kan blive døbt på stedet uden tilmelding og planlægning af stor fest. I forbindelse med nedlukningen af kirkerne i forbindelse med covid-19 blev mange dåb udsat på ubestemt tid. Drop in-dåb kan måske blive en mulighed for nogle af dem, som ellers ikke ville få planlagt en ny dåbsdag.
Første drop in-dåb var den 29. februar 2020 kl. 14.00-17.00 i Horsens Klosterkirke, hvor 30 mennesker blev døbt.
Næste Drop in-dåb bliver fredag d. 13.november 2020 kl. 16.00-19.00. (i Vor Frelsers eller Sønderbro Kirke). Efter dåben bydes der på en forfriskning og en dåbsgave efter eget valg.
Vel Mødt!