Værsang og korklang

Det er fortsat muligt at tilmelde sig som korsanger til ad-hoc koret "Værsang og korklang", og alle interesserede M/K opfordres til at melde sig. Som tidligere omtalt i kirkebladet skal "Værsangskoret", i lighed med sidste år, synge ved høstgudstjenesten i Vær Kirke den 8. oktober kl. 10.30 fra nordre pulpitur.

Forinden øver vi på et enkelt repertoire bestående af tre satser (som vi forhåbentlig kan komme til at synge flerstemmigt!) over tre prøver samt en generalprøve kl. 9.00 på selve gudstjenestedagen.

Øvedatoer: Torsdag d. 21/9, torsdag d. 28/9 og d. 5/10. Torsdag d. 21/9 og 5/10 samles vi i konfirmandstuen kl. 16.00 til en kop kaffe og med opvarmning fra 16.15. Herefter synger og øver vi koncentreret en god times tid. Torsdag d. 28/9 er korprøven kombineret med "Omkring et flygel", dvs. vi mødes i konfirmandstuen kl. 19.00!

Tilmelding hos organist og korleder Julie på e-mail: jusch@km.dk.