Bliv gift i det fri

Nu har kommende brudepar mulighed for at få en smuk vielse i vandkanten ved Langelinie.

Går du og din elskede med bryllupsplaner, og har I altid drømt at blive gift ude i naturen?

Så er der mulighed for bryllup i det fri den 20. juni 2020 på Langelinieanlægget i Horsens.

Folkekirken i Horsens stiller præster, musik, telt i tilfælde af regn og alt det praktiske til rådighed.
I skal bare ville sige ja til hinanden i det fri med vandkant og strand omkring jer.

I bestemmer om det skal være en helt kort eller lidt længere ceremoni, og om der skal synges
eller ej, samt om præsten skal holde en tale for jer.

Brylluppet får I mulighed for at planlægge på forhånd i samarbejde med præsten
- akkurat som ved et traditionelt kirkebryllup.

Der vil være mulighed for at blive gift lørdag den 20. juni kl. 10, 11, 12, 13, 14, 15 eller kl. 16.

Kontakt præst Hanne Henriksen på 24 61 09 66 eller hahe@km.dk for bryllupsaftale
og evt. spørgsmål.