KUNST I SOGNEGÅRDEN

KUNSTUDSTILLING MED ANNE THEANDER

Kære læsere!

I April og Maj måned byder menighedsrådet  igen en kunstner velkommen.

Det er Anne Theander, som tidligere har udstillet i Sognegården.

Som Anne skriver: Er der selvfølgelig sket noget med mine billeder siden den gang. Jeg har udviklet min teknik og er blevet dristigere med farvevalg, motiv og størrelse. Der er flere lokale og i det hele taget danske motiver, da jeg søger motiver og ideer i den nære natur, hvor jeg færdes i hverdagen. Uanset hvor jeg befinder mig, tænker jeg i billeder og egnede motiver. Jeg tager mange fotos til inspiration. Jeg søger stadig at lære fra professionelle akvarelmalere. Det har altid været en del af mig at udtrykke mig i billeder, mest tegninger med farveblyanter eller farvekridt.

I 1990 fik jeg lyst til at udfordre mig selv med akvarel, og siden har jeg ikke haft lyst til at bruge andre udtryksmidler. Billedet her på siden er fra Langelinie på et tidspunkt, hvor billedkunstner Phuc Van Dang fra Horsens, der beskæftiger sig meget med streetart, malede nogle af sine karakteristiske hoveder på nogle af stenene.

Vi holder fernisering for Anne Theander – søndag den 14.april, altså Palmesøndag, kl. 11.45 hvor alle er meget velkommen til at opleve billederne, snakke med kunstneren, få et glas bobler og lidt sødt.

På vegne af menighedsrådet

/ Marianna Møller