Pilgrimsvandring - Mandag d.31. august 2020, kl.17-21

”Hvor du sætter din fod, / drysser frø af de drømme du driver imod. / Ved de veje du finder, / vil man snart plukke minder. / Om du flyver omkring eller står og slår rod, / bliver der spor af din fod”. (Jens Sejer Andersen, Højskolesangbogen nr. 206,1)

Mandag den 31. august 2020, kl. 17.00 indleder vi en 6-7-8 km pilgrimsvandring fra den lille sø ved Vær kirke, op i Bjergene og ned over Galgehøj til Vær kirke. En pilgrimsvandring under overskriften ”Hvor du sætter din fod”.

”Når du åbner din hånd, / ser du synlige spor af usynlige bånd. / Du har fat i et stykke / af dit medmen´skes lykke. / Det kan føles som fnug eller veje et ton: / Det er lagt i din hånd.” (Højsk. 206,2)

Vi holder altid noget, lidt eller meget, af hinandens liv i vores hænder. Sådan er det på livsvandringen, og sådan vil det også være vores særlige fokus på pilgrimsvandringen denne sensommeraften den sidste dag i august.

Undervejs på vandringen til Vær kirke vil der blive gjort holdt og læst nogle tekstbidder og digtstykker, ligesom vi sammen ved et uformelt nadvermåltid på Galgehøj vil synge en sang og en salme og nyde et glas vin og et stykke nybagt brød.

I Vær kirke vil vi afrunde vores pilgrimsvandring med en kort gudstjeneste.

Endelig vil der herefter være, formodentlig tiltrængt, afsluttende suppe i Sognegården.

Sørg for godt fodtøj, passende beklædning, flaske med vand, evt. også en stav og et håndklæde eller en lille hynde at sidde på ude i det fri.

Tilmelding til vandringen, senest d. 28. august til Gudmund Rask Pedersen, meget gerne via e-mail: grp@km.dk – eller tlf. 50708089.