Sogneindsamling

Meld dig som indsamler til d.8.marts 2020 for Folkekirkens Nødhjælp "Hvert skridt tæller"

Vær-Nebel Menighedsråd, samler ind igen i år til Folkekirkens Nødhjælp, og jeg håber, at du/I har lyst til at støtte deres arbejde som indsamlere. I år hedder kampagnen:

”Hvert skridt tæller

Indsamling er dedikeret til verdens fattigste, som lider hårdest under klimaforandringerne. Søndag den 8. marts 2020 samler vi ind til mennesker, der intet forsvarsværk har, når katastrofen rammer. Ingen broer, der kan bringe dem i sikkerhed. Ingen vandreserver, når tørken rammer. Ingen mad, når ressourcerne slipper op.

Der er stor brug for din hjælp. En indsats på 2 til 3 timer gør en stor forskel.
Ved fælles hjælp kan vi gøre en god indsats og hjælpe mænd, kvinder og børn i verdens fattigste lande.  Har du mulighed for at hjælpe, vil vi gerne høre fra dig, enten på mail mariannamoeller50@gmail.com, eller tlf. 28781709, det vil glæde os rigtig meget.

Du kan også tilmelde dig på kirkekontorets mail: vaer.sogn@km.dk

På dagen mødes alle i Sognehuset i Vær fra kl. 10.00, hvor du får udleveret indsamlingsbøsse og en rute, samt en forfriskning og lidt godt til turen. Du bedes være tilbage fra din rute senest kl. 14.30.

Når du er tilbage i Sognehuset i Vær, er der tid til en snak, over en portion klar suppe med boller.

Af hensyn til koordinering, vil jeg bede dig melde tilbage snarest, om du har mulighed for at hjælpe.

Vi håber på god opbakning til indsamlingen.

På menighedsrådets vegne,

Marianna Møller, Indsamlingsleder for Vær-Nebel sogne