Menighedsmøde d.18. august 2020 kl.19.00

Se de nye lokaler, Mette Bock fortæller om demokrati og folkelig rettighed, samt info om menighedsrådsvalget

Menighedsmøde d.18.august 2020

Den gamle præstebolig i Vær er blevet renoveret og bygget om, så den har en tidsvarende indretning med flere kontorer til præster og øvrigt personale samt mulighed for kontor til enkelte medarbejdere fra provstiet.

Disse lokaler vil vi gerne fremvise for jer alle sammen i vore sogne.

Til september er der valg til menighedsrådet, og forinden skal der afholdes menighedsmøde med beretninger og orientering om ny valgform for menighedsråd.

Derfor inviterer menighedsrådet til offentligt møde med følgende program.

Kl. 19.00 Åbent hus i den nyindrettede kontorbygning, hvor der bydes på et glas cava

Kl. 19.30 Indlæg af forhenværende kirkeminister Mette Bock, der vil fortælle om menighedsrådsvalget , som en vigtig demokratisk og folkelig rettighed.

Kaffepause

Valgorienterende møde: menighedsrådet orienterer om arbejdet i den forløbne periode og om kommende opgaver.

Der orienteres om datoer og de nye regler for valgforsamling og antallet af kandidater, der skal vælges i september.

Vi håber på stort fremmøde.

Menighedsrådet